Nekeptas varškės ir sausainių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
3.5000 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius, sutrinkite iki smulkių trupinių (tą geriausia daryti sausainius sudėjus į polietileno maišelį).

Sumaišykite su ištirpintu sviestu ir aplipdykite pyrago formos dugną ir kraštus (geriausiai tiks forma nuimamais kraštais).

Varškę pertrinkite per sietelį ir išsukite su kiek pašildytu kondensuotu pienu.

Įdarą supilkite ant trupinių pagrindo ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Viršų tiekiant papuoškite šilauogėmis arba kitomis uogomis ar vaisiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai