Nekeptas tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Imbierinius sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną.

Želatiną užpilkite keturiais šaukštais vandens ir palikite išbrinkti. Paskui kaitinkite ant viryklės, kol ištirps (svarbiausia neužvirkite) ir palikite atvėsti.

Želatiną sumaišykite su maskarpone.

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir migdolų ekstraktu, sudėkite maskarponę, gerai išmaišykite.

Masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite ir 3 – 4 valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Tortą papuoškite vyšnių uogiene.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai