Nekeptas sūrio pyragas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Želatiną užpilkite 100 šalto vandens ir palikite valandai pastovėti.
Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su išlydytu sviestu, išklokite į formos dugną ir įdėkite į šaldytuvą.

Želatiną kaitinkite ant viryklės, kol užvirs, paskui palikite atvėsti.

Grietinėlę išplakite su cukrumi, sudėkite maskarponę, gerai išmaišykite. Supilkite želatiną ir dar kartą išmaišykite.

Masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite ir 3 – 4 valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
200 g Saldūs sausainiai
100 g Sviestas
Įdarui:
500 g Maskarponės sūris
200 ml Grietinėlė (riebi)
150 g Cukrus
20 g Želatina
Porcijos: 8
Sudėtingumas :