NEKEPTAS šokolado ir sūrio tortas - per 30 minučių

 (5)
Nekeptas šokolado ir sūrio tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sudėkite į plastikinį maišelį ir sutrupinkite (galite sutrinti ir rankomis).

Sausainių trupinius sumaišykite su kambario temperatūros sviestu, prireikus įpilkite šiek tiek vandens.

24 cm skersmens kepimo formos dugną ir kraštus išklokite kepimo popieriumi.

Sausainių mišinį sukrėskite į formą ir šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Į plastikinį maišelį įdėkite baltąjį šokoladą ir išlydykite vandens
dubenyje arba mikrobangų krosnelėje.

Inde išmaišykite maskarponės sūrį, sudėkite išlydytą šokoladą ir lengvai įmaišykite standžiai išplaktos grietinėlės.

Įdaru tolygiai padenkite pyrago formą, palikite šaldytuve sustingti.

Sustingusį tortą išimkite iš formos.

Papuoškite braškėmis ar šaldytomis šilauogėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
175 g Avižiniai sausainiai
50 g Sviestas
Įdarui
300 g Baltasis šokoladas
400 g Maskarponės sūris
400 g Grietinėlė (35 proc. riebumo)
Porcijos: 12
Sudėtingumas :