Nekeptas šokoladinis sūrio tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sudėkite į plastikinį maišelį ir sutrupinkite (galite sutrinti ir rankomis).

Sausainių trupinius sumaišykite su kambario temperatūros sviestu ir ištirpintu šokoladu.

Kepimo formos dugną ir kraštus išklokite kepimo popieriumi.

Sausainių mišinį sukrėskite į formą, suspaudžiant išlyginkite ir šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų.

Inde išmaišykite maskarponės sūrį, sudėkite išlydytą šokoladą ir lengvai įmaišykite standžiai išplaktos grietinėlės.

Įdaru tolygiai padenkite pyrago formą, palikite šaldytuve sustingti.

Sustingusį tortą išimkite iš formos.

Apibarstykite kakavos milteliais ir papuoškite šviežių mėtų lapeliais.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai