Nekeptas obuolių tortas

Vienoje porcijoje - 340 kcal.
Obuolių tortas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Razinas nuplaukite, užpilkite romu arba konjaku, palikite 30 min.

Sausainius susmulkinkite trintuvu, 4 obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.

Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, riešutus, tarkuotą citrinos ir apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Masę sukrėskite į lėkštę, suformuokite taisyklingą paplotį. Obuolį supjaustykite skiltelėmis.

Tortą papuoškite plakta grietinėle, obuolio skiltelėmis ir šokolado gabaliukais. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Obuoliai
300 g Biskvitiniai sausainiai
50 g Razinos
2 šaukštas Romas
2 sauja Graikiniai riešutai kapoti
2 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Citrinos žievelė tarkuota
50 g Šokoladas smulkintas
500 ml Grietinėlė plata
žiupsnelis Apelsino žievelė tarkuota
Porcijos: 6
Sudėtingumas :