Nekeptas obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Razinas nuplaukite, užpilkite karšta juoda arbata ir palikite kol atvės.

Sausainius susmulkinkite trintuvu, obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.

Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, smulkiai kapotus riešutus ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į pyrago formą arba nedidelius keramikinius indelius ir suspauskite.

Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai