Nekeptas obuolių ir varškės pyragas

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrinkite sausainius ir sumaišykite juos su cukrumi ir ištirpintu sviestu. Gautą tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu.

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos ant sviesto kartu su cukrumi ir cinamonu, kol suminkštės. Sudėkite obuolius į formą ant sausainių masės.

Suplakite grietinėlę su paprastu ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite. Supilkite masę ant obuolių ir padėkite šaltai.

Suplakite grietinėlę. Jei norite, galite ją pagardinti žiupsneliu cukraus ir šlakeliu citrinos sulčių. Nuimkite formos kraštą nuo atšalusio pyrago ir papuoškite jį grietinėle. Galite apibarstyti tarkuota žaliosios arba paprastos citrinos žievele.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
15 vnt. Sausainiai
2 šaukštas Cukrus
50 g Sviestas
Pirmajam įdaro sluoksniui:
4 vnt. Obuoliai
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Cinamonas
25 g Sviestas
Antrajam įdaro sluoksniui:
250 g Varškė
200 ml Grietinėlė
2 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Papuošimui:
150 ml Grietinėlė
1/2 vnt. Citrinos
Porcijos: 10
Sudėtingumas :