Maskarponės ir airiškos kavos tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbringti.

Sausainius sutrupinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.

Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir viskiu.

Grietinėlėje ištirpinkite kavą ir išplakite iki standžių putų.

Išbrinkusią želatiną pašildykite, kad ištirptų.

Želatiną supilkite į maskarponės sūrį ir išmaišykite.

Sudėkite plaktą grietinėlę ir išmaišykite.

Maskarponės masę supilkite ant pagrindo ir išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą ir laikykite mažiausiai 4 valandas, kol sustings.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai