Karamelinis sūrio tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su ištirpintu juoduoju šokoladu ir sviestu.

Gauta sausainių koše išklokite kepimo formą, nuimamais kraštais (dugną prieš tai padenkite iškirptu kepimo popieriaus apskritimu).

Maskarponę išsukite su cukrumi ir padalinkite į dvi dalis.

Vieną dalį tolygiai paskirstykite ant sausainių pagrindo.

Puode ant mažos ugnies kaitinkite Rududu su grietinėle. Užvirkite ir palikite, kad atvėstų.

Pusę karamelės kiekio apšlakstykite ant maskarponės sluoksnio.

Uždėkite likusią maskarponę, sluoksnį išlyginkite ir ją apliekite likusia karamele.

Viršų apibarstykite tarkuotu juodu šokoladu.

Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai