NEKEPTAS karamelinis sūrio pyragas, kurio neįmanoma užmiršti

Karamelinis sūrio tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su ištirpintu juoduoju šokoladu ir sviestu.

Gauta sausainių koše išklokite kepimo formą, nuimamais kraštais (dugną prieš tai padenkite iškirptu kepimo popieriaus apskritimu).

Maskarponę išsukite su cukrumi ir padalinkite į dvi dalis.

Vieną dalį tolygiai paskirstykite ant sausainių pagrindo.

Puode ant mažos ugnies kaitinkite Rududu su grietinėle. Užvirkite ir palikite, kad atvėstų.

Pusę karamelės kiekio apšlakstykite ant maskarponės sluoksnio.

Uždėkite likusią maskarponę, sluoksnį išlyginkite ir ją apliekite likusia karamele.

Viršų apibarstykite tarkuotu juodu šokoladu.

Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
100 g Juodasis šokoladas
4 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Cukrus
500 g Maskarponės sūris
Karamelei
3 šaukštas Rududu
150 ml Grietinėlė
Viršui
50 g Juodasis šokoladas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :