Nekeptas bananų pyragas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite kelioms minutėms į šaldytuvą.

Bananus supjaustykite riekelėmis. Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite kol išbrinks.

Bananus sumaišykite su želatina ir pakaitinkite ant mažos ugnies, bet neleiskite užvirti. Bananų masei leiskite atvėsti ir supilkite ant sausainių pagrindo. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Grietinėlę su cukraus pudra išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone.

Grietinėlės ir maskarponės kremą užtepkite ant pyrago viršaus. Pabarstykite kakavos milteliais.

Dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai