Čeburekai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į vandenį supilkite aliejų, druską ir užvirkite.

Maišant suberkite ketvirtį miltų ir gerai išmaišykite. Palikite atvėsti.

Įmuškite kiaušinį, supilkite degtinę ir išmaišykite.

Po truputį įmaišykite likusius miltus. Gerai išminkykite, susukite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Įspauskite česnaką, suberkite vištienos faršą, pagardinkite pipirais ir druska.

Apkepkite mėsą su svogūnais kelias minutes.

Į atvėsusią mėsą įmaišykite grietinę.

Tešlą padalinkite į 10 gabaliukų, kiekvieną plonai iškočiokite (taikykite, kad tešlos lakštas gautųsi apvalus).

Per vidurį dėkite įdaro, sulenkite, kraštelius užlenkite ir užspauskite.

Po vieną ar du dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai