Neatsivalgomi ČEBUREKAI

 (12)
Čeburekai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į vandenį supilkite aliejų, druską ir užvirkite.

Maišant suberkite ketvirtį miltų ir gerai išmaišykite. Palikite atvėsti.

Įmuškite kiaušinį, supilkite degtinę ir išmaišykite.

Po truputį įmaišykite likusius miltus. Gerai išminkykite, susukite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Įspauskite česnaką, suberkite vištienos faršą, pagardinkite pipirais ir druska.

Apkepkite mėsą su svogūnais kelias minutes.

Į atvėsusią mėsą įmaišykite grietinę.

Tešlą padalinkite į 10 gabaliukų, kiekvieną plonai iškočiokite (taikykite, kad tešlos lakštas gautųsi apvalus).

Per vidurį dėkite įdaro, sulenkite, kraštelius užlenkite ir užspauskite.

Po vieną ar du dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
20 ml Aliejus
250 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
560 g Miltai
2 šaukštas Degtinė
1 vnt. Kiaušiniai
Įdarui
500 g Vištienos faršas
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Grietinė
Porcijos: 5
Sudėtingumas :