Neatsivalgomai skani itališka duona su alyvuogėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mieles sudėkite į nedidelį dubenėlį, suberkite cukrų ir ištrinkite.

Įpilkite truputį vandens ir gerai išsukite.

Alyvuoges gana smulkiai smulkiai supjaustykite.

Miltus suberkite į didelį dubenį. Padarykite duobutę, į ją supilkite mieles, vandenį, aliejų, suberkite druską, alyvuoges ir užminkykite tešlą.

Dubenį uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite valandai šiltai, kad tešla pakiltų.

Pakilus tešlai padalinkite ją į kelias dalis, suformuokite norimos formos kepaliukus ir dėkite į miltais pabarstytą kepimo skardą.

Palikite truputį pakilti ir dėkite į įkaitintą iki 210 laipsnių orkaitę.

Kepkite, kol pakils ir gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai