Neatsivalgomai skani itališka duona su alyvuogėmis

Neatsivalgomai skani itališka duona su alyvuogėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles sudėkite į nedidelį dubenėlį, suberkite cukrų ir ištrinkite.

Įpilkite truputį vandens ir gerai išsukite.

Alyvuoges gana smulkiai smulkiai supjaustykite.

Miltus suberkite į didelį dubenį. Padarykite duobutę, į ją supilkite mieles, vandenį, aliejų, suberkite druską, alyvuoges ir užminkykite tešlą.

Dubenį uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite valandai šiltai, kad tešla pakiltų.

Pakilus tešlai padalinkite ją į kelias dalis, suformuokite norimos formos kepaliukus ir dėkite į miltais pabarstytą kepimo skardą.

Palikite truputį pakilti ir dėkite į įkaitintą iki 210 laipsnių orkaitę.

Kepkite, kol pakils ir gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Miltai
600 ml Vanduo
20 g Cukrus
20 g Druska
50 ml Alyvuogių aliejus
40 g Mielės
100 g Juodosios alyvuogės
Porcijos: 10
Sudėtingumas :