NEAPSAKOMAI SKANU: burnoje tirpstantys meduoliai

 (2)
Siūlome meduolių receptą, kurie ne tik papuoš jūsų švenčių stalą, bet ir tiks eglutei papuošti.
© Vida Press
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinį ir trynius išsukti su cukrumi.

Į juos sudėti pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais.

Įdėti grietinę, berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.

Užminkytą tešlą valandą laikyti šaldytuve.

Iškočioti 5-7 mm storio tešlos lakštą.

Daryti norimos formos meduolius.

Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos (apie 15 min).

Jeigu prieš kepant meduolio viršuje padarysite skylutę, jie tiks pakabinti ant eglės.

Puošti meduolius galima su parduotuvėje pirktais pabarstukais, maisto dažais arba namie pasigamintu glajumi.

Taip pat gražiai atrodo aplieti ištirpintu šokoladu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
150 g Cukrus
100 g Grietinė
100 g Sviestas
100 g Medus
500 g Miltai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Prieskoniai meduoliams
Sudėtingumas :