NEAPSAKOMAI GARDŪS pipiriniai viščiukai

 (3)
© cocinarendez-vous.blogspot.com
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Viščiuką išplokite, šiek tiek padaužykite su kočėlu. Pritrinkite kapotais česnakais ir maltais juodaisiais pirpirais su druska (jos dėkite ypač mažai). Palikite keletai valandų marinuotis. Kepkite orkaitėje po folija 180 laipsnių 20 minučių, be folijos dar 15 arba kol lengvai apskrus.

Pagal visas taisykles reikėtų kepti keptuvėje, bet aš, mažindama riebalų kiekį, kepiau orkaitėje.

Salotų lapus nuplaukite, suplėšykite ir pašlakstykite aliejumi bei padažu. Super prie vištienos tas švelnus rūgštumas ir salotų lapų gaivumas ir traškumas.

Aštriai skanu ir sultinga:)

cocinarendez-vous.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Viščiukas
9 skiltelė Česnakai
1,5 šaukštas Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
1 šaukštas Aliejus
Salotoms:
Salotos
Alyvuogių aliejus
Balzaminis actas
Druska
Porcijos: 3
Sudėtingumas :