Tortas „Napoleonas“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0645 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atšildykite sluoksniuotą bemielę tešlą. Lakštus atskirkite, sudėkite ant kepimo popieriumi užklotų kepimo skardų. Subadykite šakute ir kepkite apie 15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol tešlos lakštai kepa pasiruoškite kremą pertepimui.

Atskirkite kiaušinio trynius ir baltymus.

Trynius išsukite su cukrumi iki baltumo. Sudėkite miltus, krakmolą, įpilkite vanilės ekstrakto ir vėl gerai išmaišykite.

Maišant supilkite karštą pieną ir kaitinkite (bet neleiskite užvirti) kol sutirštės. Nepamirškite nuolat maišyti.

Palaukite kol atvės ir sumaišykite su plakta grietinėle.

Palaukite, kol lakštai atvės. Vieną lakštą sutrinkite į trupinius.

Lakštus aptepkite kremu ir sudėkite vienas ant kito.

Likusiu kremu aptepkite tortą ir apibarstykite trupiniais.

Papuoškite uogomis.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai