Naminis sūris su kmynais
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į pieną supilkite kefyrą ir kaitinkite ant nedidelės ugnies.

Nuolat maišykite ir virkite kelias minutes, kol atsiras pakankamai varškės.

Atsiradusią varškę supilkite į gana retą švarų drobinį maišelį arba porą kartų perlenktą marlę. Užriškite ir pakabinkite, o apačioje padėkite dubenį, kad nuvarvėtų skystis.

Po kelių valandų varškės masė sumaišykite su prieskoniais ir grietine.

Masę vėl sudėkite į drobinį maišelį, standžiai užriškite ir prislėkite. Taip laikykite apie 7 valandas.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai