© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Česnaką susmulkinkite ir kepkite minutę įkaitintame aliejuje.
  2. Sudėkite gabalėliais susmulkintą mėsą ir kepkite, kol mėsa beveik iškeps.
  3. Šaukštelyje aliejaus pakepinkite gabalėliais supjaustytas šparagines pupeles (apie 5–7 minutes, kad liktų traškios).
  4. Kitoje keptuvėje sumaišykite likusius ingredientus, šiek tiek pašildykite, kad medus išsilydytų, ir sudėkite mėsą bei pupeles. Leiskite viskam pasitroškinti dar kelias minutes.
  5. Išjungę kaitrą patiekalą pagardinkite sezamo sėklomis.
  6. Troškinį patiekite su pilnagrūdžiais ryžiais.
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Recepto kilmė: Kinijos virtuvė
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai