© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Česnaką susmulkinkite ir kepkite minutę įkaitintame aliejuje.
  2. Sudėkite gabalėliais susmulkintą mėsą ir kepkite, kol mėsa beveik iškeps.
  3. Šaukštelyje aliejaus pakepinkite gabalėliais supjaustytas šparagines pupeles (apie 5–7 minutes, kad liktų traškios).
  4. Kitoje keptuvėje sumaišykite likusius ingredientus, šiek tiek pašildykite, kad medus išsilydytų, ir sudėkite mėsą bei pupeles. Leiskite viskam pasitroškinti dar kelias minutes.
  5. Išjungę kaitrą patiekalą pagardinkite sezamo sėklomis.
  6. Troškinį patiekite su pilnagrūdžiais ryžiais.
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai