Zefyrai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną užpilkite 50 ml vandens ir palikite porai valandų išbrinkti.

Cukrų užpilkite likusiu vandeniu, išmaišykite ir palikite porai valandų.

Išbrinkusią želatiną kiek pašildykite, kad pilnai ištirptų.

Cukrų maišant virinkite apie 7 minutes ant mažos ugnies.

Į pravėsusią cukraus masę supilkite želatiną ir gerai išplakite su elektriniu maišytuvu.

Supilkite apelsinų sultis, sodą sumaišytą su šviežiomis citrinų sultimis, vanilės ekstraktą ir vėl gerai išplakite (plakite apie 10 minučių).

Palikite masę kelioms minutėms pastovėti.

Sukrėskite masę į konditerinį maišelį ir išspauskite 3 cm skersmens zefyrus ant kepimo popieriumi ištiestos plokštumos.

Dėkite į šaldytuvą 4-5 valandoms.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai