© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6250 24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sudėkite varškę į dubenį, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos. Išmaišykite varškę šakute. Įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir užmaišykite vienalytę masę.

Pabarstykite stalą miltais ir iš varškėčių tešlos padarykite „dešrą“. Supjaustykite ją maždaug 1,5 cm storio griežinėliais.

Pakaitinkite keptuvėje sviestą ir augalinį aliejų, apvoliokite varškėčius miltuose ir kepkite iš abiejų pusių, kol jie taps rusvos spalvos. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite varškėčius ant silpnos ugnies dar 2 min.

P.S. Šį receptą galite pakoreguoti: į varškėčius nedėkite vanilės, įberkite tik žiupsnelį cukraus ir šiek tiek daugiau druskos. Pridėkite pjaustytų alyvuogių ir smulkintų žalumynų.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai