© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pavyzdžiui, padažą galima paruošti ir smulkiai pjaustytų sūdytų gelsvųjų piengrybių ir svogūnų, sumaišytų su grietine. Galima pamarinuoti svogūnus spanguolių sultyse, pagardintose druska ir pipirais.

Dar vienas puikus padažas – pakepinti svogūnai, sumaišyti su grietinėle. Neabejotinai pats tradiciškiausias padažas – ištirpintas sviestas su grietine.

Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite. Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai