Naminiai rusiški koldūnai

Naminiai koldūnai daromi tik rankomis ir su pačiais įvairiausiais įdarais: mėsos, žuvies, vaisių. Patiekiami koldūnai su įvairiais padažais, priklausomai nuo skonio.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Rusijos virtuvė
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pavyzdžiui, padažą galima paruošti ir smulkiai pjaustytų sūdytų gelsvųjų piengrybių ir svogūnų, sumaišytų su grietine. Galima pamarinuoti svogūnus spanguolių sultyse, pagardintose druska ir pipirais.

Dar vienas puikus padažas – pakepinti svogūnai, sumaišyti su grietinėle. Neabejotinai pats tradiciškiausias padažas – ištirpintas sviestas su grietine.

Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite. Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
600 g Miltai
250 ml Vanduo
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
Įdarui:
100 g Jautienos faršas
100 g Kiaulienos faršas
100 g Avienos faršas
100 ml Vanduo
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :