Naminiai „Raffaello“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vaflių lakštus sutrupinkite iki stambių trupinių.

Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu, nukoškite ir nulupkite luobeles. Paskrudinkite porą minučių sausoje keptuvėje.

Maskarponės sūrį išsukite su išlydytu baltu šokoladu ir kondensuotu pienu. Suberkite trupintus vaflius ir išmaišykite. Masę dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.

Paimkite šaukštelį maskarponės masės suplokite į blyną, įdėkite riešutą ir suformuokite rutuliuką.

Ištirpinkite baltą šokoladą, į jį panardinkite rutuliuką ir apvoliokite kokosų drožlėse.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai