Prancūziški šokoladiniai triufeliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šokoladą susmulkinkite, grietinėlę užvirkite.

Grietinėle nukelkite nuo viryklės ir suberkite šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps.

Sudėkite minkštą sviestą ir labai gerai išmaišykite.

Į pravėsusią masę supilkite konjaką, suberkite prieskonius ir labai gerai išmaišykite.

Šokoladinei masei atvėsus, dubenį uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą. Palikite kelioms valandoms ar per naktį.

Triufelius gaminkite su kavai pasemti skirtu samteliu. Juo kabinkite šokoladinę masę.

Triufelius apvoliokite kakavos miltelių ir cinamono mišinyje.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai