© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užkaiskite vandenį. Kai pradės kilti maži burbuliukai, nukelkite nuo viryklės. Svarbiausia, kad vanduo neužvirtų. Supilkite vandenį į miltus ir užminkykite vientisą, elastingą tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Po pusvalandžio galite gaminti makaronus arba su specialia mašinėle, arba tiesiog iškočioti tešlą ir supjaustyti šiaudeliais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai