Naminiai macarons pyragaičiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje gerai sumaišykite migdolų miltus, druską ir cukraus pudrą.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.

2 minutes plakite kiaušinių baltymus. Į baltymus suberkite cukrų, supilkite migdolų ekstraktą ir plakite iki standžių putų.

Baltymus sumaišykite su migdolų miltais ir gerai išsukite su mediniu šaukštu.

Maišykite tol, kol tešla bus kaip skystas medus.

Supilkite tešlą į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos išspauskite apie trijų centimetrų skritulius.

Palikite apie valandą juos apdžiūti.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 14 minučių.

Ištraukus iš orkaitės palaukite kol pilnai atvės, pertepkite aviečių džemu (galima ir kitokio skonio džemu ar Nutella) ir sulipdykite abi puseles.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai