Naminiai lakštiniai su vištiena bei saulėje džiovintų pomidorų, pesto ir lazdyno riešutų padažu

© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė juosteles marinuojame apie 20 min. su “Pesto basilico” prieskoniais bei alyvuogių aliejumi. Pamarinuotas vištienos juosteles gausiai aptepame saulėje džiovintų pomidorų “Pesto” padažu, vyniojame į naminių lakštinių lakštus ir trumpai apkepame iš abiejų pusių keptuvėje.

Apkeptus ritinėlius 5 minutėms pašauname į garinę orkaitę.
Padažui gaminti keptuvėje apskrudiname lazdyno riešutus ir juos sumalame. Į keptuvę supilame grietinėlę ir maltus lazdyno riešutus, verdame apie 5 minutes, pagardiname druska bei maltaisiais pipirais.

Vilniaus paukštynas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :