Naminiai kebabai su vištiena ir sūriu

 (5)
Už gardžių naminių kebabų receptą dėkojame skaitytojai Eglei.
Kebabas su vištiena ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Turkijos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 200 g).

Vištieną apiberkite mėgstamais prieskoniais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su džiovintais krapais, druska ir tarkuotais arba išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

Per stambią tarką susitarkuokite fermentinį sūrį ir agurkus (nuo agurkų tarkių nuspauskite atsiradusias sultis).

Kopūstą ir pomidorą susmulkinkite.

Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Tortilijas ištepkite majonezu, dėkite sluoksniais sūrį, daržoves, vištieną ir užpilkite padažo.

Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

Kepkite orkaitėje apie 15 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Vištienos filė
400 g Graikiškas jogurtas
200 g Fermentinis sūris
0,5 vnt. Kininis kopūstas
3 vnt. Pomidorai
2 vnt. Agurkai
pagal skonį Krapai
pagal skonį Česnakai
5 šaukštas Majonezas
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
5 vnt. Tortilijos
Porcijos: 5
Sudėtingumas :