Kebabas su vištiena ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 200 g).

Vištieną apiberkite mėgstamais prieskoniais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su džiovintais krapais, druska ir tarkuotais arba išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

Per stambią tarką susitarkuokite fermentinį sūrį ir agurkus (nuo agurkų tarkių nuspauskite atsiradusias sultis).

Kopūstą ir pomidorą susmulkinkite.

Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Tortilijas ištepkite majonezu, dėkite sluoksniais sūrį, daržoves, vištieną ir užpilkite padažo.

Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

Kepkite orkaitėje apie 15 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Turkijos virtuvė

Naujausi recepetai