Naminis kebabas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.6774 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė, supjaustytą juostelėmis, dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, o prieš baigiant kepti įpilkite graikiško jogurto (apie 100 g). Vištieną apiberkite druska, aitriosios paprikos milteliais, pipirais ir uždengus dangčiu patroškinkite kelias minutes.

Kitame inde paruoškite padažą kebabams - likusį graikišką jogurtą sumaišykite su druska, majonezu, išspaustais česnakais ir gerai išmaišykite.

Kopūstą sutarkuokite stambesne tarką, agurką ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.

Visas daržoves sudėkite į vieną indą ir užbarstykite šiek tiek druskos.

Ant tortilijų, dėkite sluoksniais daržoves, vištieną ir užpilkite padažo. Sulankstykite taip, kad gautųsi kebabo forma.

Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai