Naminiai daržovių traškučiai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Daržoves nuvalykite ir supjaustykite labai plonomis riekelėmis. Jas gerai perplaukite po tekančiu vandeniu, kad išsiplautų krakmolas. Nukoškite ir gerai nusausinkite.
Aliejų įkaitinkite iki 170`C.

Kepkite riebaluose, kol gražiai apskrus. Išgriebkite ant popierinių servetėlių, pagardinkite druska ir prieskoniais. Morkoms tiks malta kalendra, saldžiosioms bulvėms - kuminas, o bulvėms - malta saldžioji paprika.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Morkos
2 vnt. Bulvės
1 vnt. Saldžiosios bulvės
1 l Aliejus
pagal skonį Druska
1 žiupsnelis Kalendros
1 žiupsnelis Kuminai
1 žiupsnelis Saldžiosios paprikos
Sudėtingumas :