Naminiai bulvių traškučiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite kelias minutes.

Gerai nuvarvinkite ir nusausinkite.

Bulves apibarstykite druska.

Į alieju išspauskite česnakus ir išmaišykite. Šiuo mišiniu apipilkite bulves ir išmaišykite.

Griežinėlius sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai