Naminiai bulvių traškučiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.

Suberkite į dubenį, apšlakstykite aliejumi ir gerai ranka išmaišykite, kad bulvės tolygiai pasidengtų aliejumi.

Bulvių griežinėlius išdėliokite vienu sluoksniu vienas šalia kito ant kepimo popieriumi užtiestos skardos ir apibarstykite česnakine druska.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai