Kokosiniai šokoladukai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padėklą ar indą, žemais kraštais, išklokite kepimo popieriumi.

Dubenyje sumaišykite kokoso drožles, saldintą sutirštintą pieną, cukraus pudrą ir išlydytą atvėsusį sviestą. Masė turi būti lipni ir drėgna.

Drėgnais delnais suformuokite pailgus maždaug 5–7 cm ilgio ritinėlius (batonėlius).

Sudėkite ant padėklo ir dėkite į šaldytuvą.

Palaikykite 1 valandą, kol ritinėliai taps pakankamai tvirti.

Šokoladą sulaužykite gabalėliais, suberkite į dubenį ir ištirpinkite laikant dubenį virš garų.

Iš šaldytuvo išimtus kokosinius ritinėlius įmerkite į šokoladą taip, kad visas pasidengtų šokoladu.

Perkelkite atgal ant kepimo popieriaus ir vėl laikykite šaldytuve apie 30 minučių, kol sustings. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai