Naminiai beliašai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0833 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pieną šiek tiek pašildykite, suberkite mieles ir palaukite kelias minutes.

Įberkite druskos, supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Suberkite miltus, išmaišykite, gerai išminkykite ir palikite šiltai porą valandų.

Gerai išminkykite iškočiokite. Su stikline ar puodeliu išspauskite apskritimus.

Vištienos faršą apkepkite su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Po šaukštą įdaro dėkite ant kas antro apskritimo. Įdarą uždenkite laisvais tešlos apskritimais, kraštus užspauskite.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai