Naminiai beliašai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.1818 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pieną šiek tiek pašildykite, suberkite mieles ir palaukite kelias minutes.

Įberkite druskos, supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Suberkite miltus, išmaišykite, gerai išminkykite ir palikite šiltai porą valandų.

Gerai išminkykite iškočiokite. Su stikline ar puodeliu išspauskite apskritimus.

Vištienos faršą apkepkite su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Po šaukštą įdaro dėkite ant kas antro apskritimo. Įdarą uždenkite laisvais tešlos apskritimais, kraštus užspauskite.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai