Naminės dešrelės su suktomis bulvėmis

Kažkada, kaip aš mėgstu juokauti, prieš tūkstantį metų, gaminome namines dešreles. Jų reikia prisigaminti ne vienam kartui, nes tiesiog neapsimoka traukti visų "kombainų" iš spintelių, malti, plauti, kapoti ir t.t.
© cocinarendez-vous.blogspot.com
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prisigamini, užšaldai. Ir tai yra patogu, nes grįžus iš darbo, ar palikus šeimą vienus namie, jaučiuosi rami, nes tvirtai žinau, kad į verdantį vandenį dešrelę jie įsimes. Žinoma, jeigu netingės atsidaryti šaldiklio dureles:) Juokauju, juokauju...žinoma, kai pilvas gurgia, visos durelės pačios atsidaro.

Taigi, kartą per 10 metų aš gaminu dešreles. Dažniausiai pasikviečiame jų sudorojimui draugų, o kas lieka užšaldome greitam naudojimui.

Ir dar pasigirsiu, nusipirkau tokį aparatą, kuris iš daržovių spagečius daro. Nerealus daiktas.

Mėsą sumalkite stambiausiomis skylutėmis mėsmalės diskeliu. Česnaką smulkiai sukapokite. Viską išmaišykite, pagardinkite druska, pipirais. Palikite keletai valandų pailsėti, skoniams susigerti.

Žarnas išplaukite ir sukimškite norimo ilgio ir dydžio dešrelėmis.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių 30 minučių uždengus folija ir 10 - nudengus.

Šį kartą kepėme dešreles su suktais bulviniais ir svogūno "spagečiais".

cocinarendez-vous.blogspot.com
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Dešrelėms:
1,5 kg Jautienos sprandinė
500 g Kalakutų šlaunelės
500 g Veršiena
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji pipirai grūsti
pagal skonį Malti kvapieji pipirai
5 Žarnos metrais
Garnyrui:
Bulvės
Svogūnai
Sudėtingumas :