Vytinta vištienos filė
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė švariai nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir įtrinkite česnaku.

Sumaišykite visus prieskonius su druska ir cukrumi. Įtrinkite vištienos filė.

Viską darykite dubenėlyje, kad prieskoniai neišsibarstytų.

Užpilkite degtine ir dar kartą gerai įtrinkite su prieskoniais.

Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą dviems dienoms (kiekvieną dieną 2-3 kartus vištienos filė apverskite ir vėl įtrinkite degtinės ir prieskonių mišiniu).

Po dviejų dienų filė įvyniokite į marlę ir pakabinkite sausoje, šiltoje patalpoje (dažniausiai tam tinkamiausia virtuvė).

Vytinkite dar 5 paras.

Suvyniokite į kepimo popierių ir laikykite šaldytuve.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Džiovinimas
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai