NAMINĖ vytinta vištienos filė

 (2)
Vytinta vištienos filė
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė švariai nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir įtrinkite česnaku.

Sumaišykite visus prieskonius su druska ir cukrumi. Įtrinkite vištienos filė.

Viską darykite dubenėlyje, kad prieskoniai neišsibarstytų.

Užpilkite degtine ir dar kartą gerai įtrinkite su prieskoniais.

Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą dviems dienoms (kiekvieną dieną 2-3 kartus vištienos filė apverskite ir vėl įtrinkite degtinės ir prieskonių mišiniu).

Po dviejų dienų filė įvyniokite į marlę ir pakabinkite sausoje, šiltoje patalpoje (dažniausiai tam tinkamiausia virtuvė).

Vytinkite dar 5 paras.

Suvyniokite į kepimo popierių ir laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištienos filė
5 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Rudasis cukrus
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Raudonieji pipirai
0,5 šaukštelis Čiobreliai
0,5 šaukštelis Raudonėliai
0,5 šaukštelis Šalavijai
0,5 šaukštelis Rozmarinai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
30 g Degtinė
Porcijos: 8
Sudėtingumas :