© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Perpilkite 2 l pieno į butelį ir pridėkite vienos citrinos sulčių. Pastatykite butelį į šiltą vietą, kad pienas surūgtų.

Supilkite rūgpienį į puodą storu dugnu ir kaitinkite ant silpnos ugnies. Nevirinkite! Varškės gumulėliai atsiskirs nuo išrūgų.

Išklokite kiaurasamtį marle, uždėkite jį ant švaraus puodo ir nukoškite varškę. Išrūgų neišpilkite – pasilikite jas blynams ar sklindžiams.

Gautą varškę perdėkite į indą ir pastatykite į šaldytuvą.

Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai