Medaus gira
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Medų užpilkite karštu virintu vandeniu ir maišykite kol jis ištirps.

Vandeniui atvėsus, supilkite iškildintas mieles.

Vieną parą palaikykite šiltoje vietoje (pridenkite švariu virtuviniu rankšluosčiu ar servetėle), kol gira ims putoti.

Putas nugriebkite, suberkite nuplautas razinas ir supilkite citrinų sultis.

Girą supilstykite į butelius ir laikykite šaltoje vietoje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai