Medaus gira
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Medų užpilkite karštu virintu vandeniu ir maišykite kol jis ištirps.

Vandeniui atvėsus, supilkite iškildintas mieles.

Vieną parą palaikykite šiltoje vietoje (pridenkite švariu virtuviniu rankšluosčiu ar servetėle), kol gira ims putoti.

Putas nugriebkite, suberkite nuplautas razinas ir supilkite citrinų sultis.

Girą supilstykite į butelius ir laikykite šaltoje vietoje.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai