Aviečių uogienė (Asociatyvi nuotr.)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Avietes sudėti į puodą ir pakaitinti apie 10 min., kol pradeda garuoti.

Tuomet suberti uogienių cukrų ir cinamoną.

Ant silpnos ugnies pavirti 8-10 min.

Nugriebti putas ir supilstyti į iškaitintus stiklainius.

Skani saldi ir be galo kvapi uogienė. Tikras gardumėlis žiemai.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pusryčiai
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai