© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodą įpilkite truputį vandens ir virkite nuluptas, griežinėliais supjaustytas morkas, kol jos suminkštės.

Nusausinkite, įpilkite 200 ml virinto vandens ir sutrinkite į tyrę.

Supilkite pieną, ištirpintą ir atvėsintą margariną, išsuktą su kiaušinių tryniais (kad nesušoktų į gabaliukus).

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską, supilkite morkų ir kitų produktų mišinį, galiausiai švelniai įmaišykite išplaktus kiaušinių baltymus.

Kepkite vaflių keptuvėje kol gražiai pagels.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai