© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas išvirkite, kol taps visiškai minkštos. Tada jas nulupkite ir susmulkinkite mėsmale ar trintuvu. Įdėkite sviestą ir manų kruopas – viską gerai išmaišykite. Šią masę ant nestiprios ugnies patroškinkite kelias minutes.

Varškę ištrinkite. Supilkite morkų masę, suberkite miltus, cukrų, įmuškite kiaušinį ir pagal skonį pasūdykite. Viską gerai išmaišykite ir formuokite spurgas. Kiekvieną apvoliokite miltuose.

Spurgas iš abiejų pusių apkepkite svieste, kol gražiai apskrus. Tinka valgyti su grietine.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai