MORKŲ RAGAIŠIS pagal senovinį receptą

Morkų ragaišis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į šiltą pieną suberkite mieles ir pastatykite šiltai, kad iškiltų.

Morkas smulkiai sutarkuokite, suberkite miltus, vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite druską ir cukrų.

Gerai išmaišykite, supilkite pieną su mielėmis ir gerai išmaišius pastatykite šiltai valandai, kad iškiltų.

Išminkykite tešlą ir vėl palikite valandai pakilti.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir sudėkite tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Pyragui atvėsus viršų galite aptepti iki standžių putų išplakta grietinėle su cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Morkos
1 kg Miltai
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Sviestas
1 šaukštas Vanilinis cukrus
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
30 g Mielės
0,5 stiklinė Pienas
Porcijos: 12
Sudėtingumas :