Morkų pyragėliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išminkykite sviestą su miltais, suberkite druską bei varškę ir išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla.

Būtų gerai, jei porą valandų ją palaikytumėte šaltai.

Maždaug 5 minutes pavirkite vandenyje ryžius, supilkite pieną ir pašutinkite, kad ryžiai suminkštėtų.

Išvirkite morkas, sutrinkite tyrę ir supilkite į košę.

Pagardinkite druska, muskatais bei baltaisiais pipirais ir ataušinkite.

Ant miltuoto stalo iš tešlos iškočiokite pailgą lakštą.

Pyragėlių formele arba stikline išspauskite skrituliukus ir ant kiekvieno uždėkite po šaukštą įdaro.

Užrieskite pyragėlių kraštus į vidurį ir pakraščiuose pirštais išspauskite bangeles.

Aptepkite pyragėlius kiaušiniu ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai