Morkų pyragas

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Taip pat ant vidutinės
ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejų, sudėkite porus ir pabarstykite pipirais bei druska. Kepkite apie 5–6 min., kol jie suminkštės.

Po to susmulkinkite porus trintuvu, įdėkite apie 50 g sūrio, 2 kiaušinius ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Į puodą įpilkite 200 ml vandens, sudėkite morkas ir sviestą,
pabarstykite čiobreliais, kvapiaisiais pipirais ir druska. Užvirkite ir troškinkite, kol morkos suminkštės, apie 15–20 min.

Sluoksniuotą tešlą įdėkite į kepimo formą. Ant viršaus supilkite porų mišinį, sudėkite morkas, pabarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais prieskoniais. Kepkite apie 35–40 min., kol tešla paruduos. Prieš patiekdami, truputėlį atvėsinkite.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Sluoksniuota tešla
2 šaukštelis Alyvuogių aliejus
300 g Porai
pagal skonį "Santa Maria" baltieji pipirai
pagal skonį "Santa Maria" akmens druska malūnėlyje
500 g Morkos
1 šaukštas Sviestas
pagal skonį "Santa Maria" mairūnas
70 g Parmezano sūris
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis "Santa Maria" kvapieji pipirai
1 šaukštelis "Santa Maria" čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :