Morkų pyragas
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.9091 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius plakite su cukrumi, kol masė padidės.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Viską sudėkite į vieną puodą su tarkuotomis morkomis ir gerai išmaišykite.

Ten pat supilkite aliejų ir suberkite smulkintus riešutus. Dar kartą gerai viską išmaišykite ir gautą masę sukrėskite į sviestu pateptą formą.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25–35 minutes.

Aptepui visus reikalingus produktus supilkite į vieną puodą ir gerai išsukite. Iškepusį pyragą atšaldykite ir aptepkite sūrio mase. Laikykite šaltai.

Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai