Morkų pyragas, kuris pasiteisina 100 procentų

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas sutarkuokite bulvių tarka ir sumaišykite su puse nurodyto cukraus.

Kitą pusę cukraus išsukite su kiaušiniais.

Į morkų masę supilkite išlydytą sviestą ir įmaišykite miltus su kepimo milteliais.

Sudėkite išsuktus kiaušinius ir suberkite vanilinį cukrų ir šokolado gabaliukus. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir maskarpone. Aptepkite atvėsusio pyrago viršų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Morkos
150 g Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Juodasis šokoladas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
400 g Miltai
220 g Sviestas
Viršui
200 ml Grietinėlė
2 šaukštas Cukrus
5 šaukštas Maskarponės sūris
Porcijos: 8
Sudėtingumas :