Morkų blyneliai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Morkas supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite burokine tarka.

Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite morkas ir troškinkite ant labai mažos liepsnos, prireikus įpildami vandens arba sultinio. Skystis turi apsemti morkas, tačiau jos neturi plaukioti. Troškinkite, kol morkos suminkštės, tada pamažu, maišydami suberkite manų kruopas. Masė turi būti tiršta, minkšta, tik ne per skysta.

Atvėsinkite masę iki 30 laipsnių. Supilkite išplaktą kiaušinį. Suberkite smulkintus abrikosus, įberkite druskos, pipirų, gerai išmaišykite ir valandai pastatykite į šaldytuvą.

Po valandos išimkite, suformuokite iš masės kukulius, apvoliokite džiūvėsėliuose, paskui suformuokite kotletus. Apkepkite kotletus aliejuje, paskui 5-ioms minutėms pašaukite į 180-ies laipsnių orkaitę.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai