Morkų ir apelsinų uogienė

Už receptą dėkojame skaitytojui Augustui.
Apelsinų ir morkų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite bulvine tarką.

Apelsinus nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Morkas ir apelsinus sudėkite į puodą, supilkite cukrų, įberkite cinamono, muskato riešutų ir imbiero. Įpilkite vandens.

Kaitinkite kol užvirs ir ant mažos ugnies virkite apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Morkos
4 vnt. Apelsinai
1 šaukštelis Cinamonas
500 g "Dansukker" uogienių cukrus
1 šaukštelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Imbieras
200 ml Vanduo
Sudėtingumas :