Apelsinų ir morkų uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite bulvine tarką.

Apelsinus nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Morkas ir apelsinus sudėkite į puodą, supilkite cukrų, įberkite cinamono, muskato riešutų ir imbiero. Įpilkite vandens.

Kaitinkite kol užvirs ir ant mažos ugnies virkite apie 20 minučių.

Nugriebkite putas ir supilstykite į stiklainius.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Konservuoti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai