Morkos
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas sutarkuokite smulkia tarka, pieną užkaiskite, sudėkite morkų masę ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį, nudenkite puodą ir pavirkite20 – 30 min.

Citriną nuplikykite verdančiu vandeniu, nušluostykite ir patarkuokite žievelės. Suberkite į morkų ir pieno masę tarkuotą citrinos žievelę, šafraną ir cukrų. Plaktuvu plakite masę tol, kol visiškai ištirps cukrus. Toliau virkite masę ant vidutinio kaitrumo viryklės, kartais pamaišydami, kol ji taps tiršto kremo konsistencijos.

Į masę supilkite citrinos sultis, suberkite maltus migdolus ir gerai išmaišykite, tada dar kartą užvirinkite ir sudėliokite į dubenėlius.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Vakarėlis , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai