© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas sutarkuokite stambia tarka, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu. Ant jų suberkite cukrų, prieskonius ir troškinkite apie 15 minučių. Baigiant troškinti į puodą suberkite manų kruopas. Į atvėsusias troškintas morkas įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

Blynelius kepkite keptuvėje. Juos patiekite su grietine arba tarkuotu šokoladu.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai