© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Sumaišykite baltymus ir cukraus pudrą karščiui atspariame inde. Įstatykite indą į indą su vandeniu ir greitai maišydami kaitinkite, kol gausite tirštą masę. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.

Įklokite į kepimo skardą sviestinio popieriaus. Su konditeriniu maišeliu padarykite iš baltymų masės du apskritimus 22 – 24 cm skersmens, 1,2 – 1,5 cm aukščio. Kepkite 100 laipsnių orkaitėje 2 valandas.

Pertepimui sumaišykite ledus su puse braškių.

Kepimo formą su nuimamais kraštais išklokite kepimo popieriumi. Padėkite ant dugno vieną iškeptą lakštą. Tada sudėkite su braškėmis sumaišytus ledus. Ant viršaus uždėkite antrą lakštą. Dviem valandoms padėkite formą į šaldiklį.

Likus 15 min. iki patiekimo išimkite tortą iš formos, papuoškite plakta grietinėle ir likusiomis uogomis.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai